Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
4.00
4 stars: Foarte bun
1 pareri

Body cu maneca scurta si decolteu rotund din bumbac elastic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

60 lei Lei
Cod produs
BOMS44
Out Of stock
Descriere
Descopera confortul suprem si stilul modern cu acest body cu maneca scurta si decolteu rotund, confectionat din bumbac elastic de inalta calitate. Acest body este ideal pentru femeile care apreciaza combinatia perfecta intre functionalitate si eleganta.

Material: Fabricat din bumbac elastic, acest body asigura o potrivire perfecta si confort pe durata intregii zile. Bumbacul elastic permite pielii sa respire si ofera o senzatie de moale si placuta la atingere.

Design: Manecile scurte si decolteul rotund confera acestui body un aspect clasic si versatil, potrivit pentru diverse ocazii, fie ca este vorba de o zi casual sau o tinuta de birou.

Potrivire: Materialul elastic permite o flexibilitate ridicata si se muleaza perfect pe corp, evidentiind silueta intr-un mod elegant si discret.

Intretinere: Usor de intretinut, acest body poate fi spalat la masina fara a-si pierde forma sau culoarea, asigurand astfel o durabilitate indelungata.

Se poate asorta cu o varietate de articole vestimentare, de la pantaloni si fuste, pana la blugi si colanti.

Designul simplu si elegant il face potrivit pentru diverse stiluri vestimentare, fiind un must-have in garderoba oricarei femei.

Culoare: Alb
Marime: S
Varianta-chilot: Clasic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura